Hesabını silmek üzeresin
Bu işlem geri alınamaz. Adın, kullanıcı adın, e-postan, fotoğrafın ve tüm kişisel bilgilerin kalıcı olarak silinir; hesabına bir daha giriş yapamazsın.
Mekânların işletme kayıtları (geçmiş rezervasyonlar) kimliğinden arındırılmış halde saklanır — yasal saklama yükümlülüğü gereği.